
Ingredients: 1 pollastre tallat a quarts, 8 gambes o escamarlans, 1 ceba gran, 1 / 2 pot de tomàquet fregit, oli, farina, sal, pebre i per a la picada, 10 ametlles, 10 avellanes, 1 all, julivert, vi blanc o conyac i 1 trosset petit de xocolata negra.
salpebrar i enfarinar el pollastre i daurar-lo en una cassola amb abundant oli, reservar-lo. En el mateix oli (traient una part) daurar els escamarlans o gambes i reservar. En l'oli restant sofregir a foc lent la ceba picada amb una mica de sal fins que estigui gairebé confitada, després afegir el tomàquet fregit i acabar de fer, afegir el pollastre i cobrir-lo amb aigua i deixar coure fins que el pollastre estigui tendre, aprox . 45 minuts, mentre fer la picada amb sal i el vi o conyac i afegir al pollastre 10 minuts abans d'acabar la cocció al costat de les escamarlans o gambes.
salpebrar i enfarinar el pollastre i daurar-lo en una cassola amb abundant oli, reservar-lo. En el mateix oli (traient una part) daurar els escamarlans o gambes i reservar. En l'oli restant sofregir a foc lent la ceba picada amb una mica de sal fins que estigui gairebé confitada, després afegir el tomàquet fregit i acabar de fer, afegir el pollastre i cobrir-lo amb aigua i deixar coure fins que el pollastre estigui tendre, aprox . 45 minuts, mentre fer la picada amb sal i el vi o conyac i afegir al pollastre 10 minuts abans d'acabar la cocció al costat de les escamarlans o gambes.
Ei, ara has d'omplir aquesta entrada, la del pollastre amb gambes, que també puc garantir que és boníssim.
ResponEliminaMmmmmmmmmmmmmm.
ResponEliminacreo que deberías de ponerla también en castellano u,u, habrá gente que se meta interesada que no entienda el Catalán.
ResponElimina